Kerst met Kneipp

Het duurt niet lang meer voor het Kerstmis is. Verheug jij je hier ook al op?
Ontdek hier onze kadotips, een lekker clean-eating recept en drie praktische anti-decemberstress ontspanningstips.

Kadotips!

Nuttige en bruikbare kado’s worden het meest gewaardeerd. Kneipp heeft ook dit jaar weer mooie Geschenksets te bieden.

Lees meer

Recept: Appel Kerstdessert

Een heel lekker Kerst-dessert zonder suiker? Ook jij kan dit maken. Ontdek het Appel Kerst-dessert dat is ontwikkeld door een clean-eating voedingsexpert.

Lees meer

3 Praktische tips om Kerstress te vermijden

Wist je dat 1 op de 10 vrouwen stress krijgt van Kerst?* En dat 40% de Kerstdagen liever niet met familie viert?* Kan dat nou niet anders? Misschien heb je iets aan deze tips:

1. Nodig al je familieleden uit voor een Knusse Ertwensoep-Spelavond op de avond voor Kerstmis. Dan heb je de 2 dagen erna vrij en voor jezelf of je eigen gezin. In de meeste gevallen pakt zo’n spelavond ook nog eens heel erg leuk uit. De erwtensoep kun je zelf maken, maar bij traiteurs en slagerijen kun je ook versgemaakte erwtensoep kopen uit de diepvries. Dat scheelt je weer een hoop tijd.

2. Neem 3e Kerstdag ook vrij en roep deze dag uit tot ‘Pyjamadag’. Of ga iets doen wat je heel erg leuk vindt. Zo heb je nu alvast iets leuks om naar uit te kijken.

3. Ga in deze drukke periode elke avond 20 minuten in bad liggen met een ontspannende badolie. Of neem een warm voetenbad. “Daar heb ik geen tijd voor” zul je denken, maar je zult zien wat het je oplevert.

The time to relax is when you don’t have time for it! (Sydney J. Harris)


Fijne feestdagen en graag tot volgend jaar.

Bron: LINDA. Magazine december 2016