Over Kneipp en het team

Kneipp, ondernemend, innovatief en eigentijds
Kneipp Benelux is onderdeel van de internationale, succesvolle Kneipp Groep en is ondernemend, innovatief en eigentijds, met een eigen cultuur. Met een geschiedenis die in 1891 begon, ontwikkelen we vandaag de dag nog steeds personal care producten gebaseerd op de filosofie van Sebastian Kneipp. Hoogwaardige, natuurlijke producten die zorgen voor een unieke beleving, vertaald naar de hedendaagse behoefte: een luxe verwenmoment voor jezelf in deze hectische tijd. Kernwaarden in alles wat we doen zijn: kwaliteit, passie, innovatie en duurzaamheid.

Wie zijn de medewerkers van Kneipp Benelux?
Het Kneipp Benelux team bestaat uit circa 25 medewerkers. Samen verzorgen wij de sales, finance, marketing en logistiek voor alle Kneipp producten die worden verkocht in de Benelux. 

Wij zijn een compact en gedreven team en zijn trots op wat we samen hebben neergezet: een goed werkende en transparante Benelux-organisatie met mooie producten waar we achter staan. Ondernemerschap waarbij het werkterrein niet altijd gekaderd is en waar zichtbaar is wat je doet, kenmerkt ons.

Naar wie zijn wij op zoek?
Onze ideale collega:
·         Is ondernemend, zelfsturend en omarmt veranderingen als het gaat om innovatie.
·         Neemt verantwoordelijkheid en komt beloftes na.
·         Is gedreven en gepassioneerd in ‘doing the job‘.
·         Is collegiaal en servicegericht en inspireert anderen om dat ook te zijn.

Ben jij die ondernemende persoon, vol passie en met een frisse kijk op de zaak die verder rijkt dan de kantoormuren? Word je geraakt door beleving? Wie weet is dit het moment om elkaar beter te leren kennen.

Wat vinden wij belangrijk?
Kneipp staat niet alleen voor het nuchtere DOEN maar ook voor het vrije DENKEN. Het maakt niet uit welk type je bent, bij ons kun je laten zien wat je hebt en wat je sterke punten zijn. Wij geloven in korte lijnen en in een platte organisatiestructuur waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt om je eigen projecten uit te voeren en je bijdrage er toe doet. Transparantie vinden wij hierbij heel belangrijk!