Kneipp medewerkers aan het woord

Renske Sprakel, Senior Product Manager
Wat maakt werken bij Kneipp voor mij zo leuk? Op de eerste plaats natuurlijk de heerlijke producten om jezelf of iemand anders mee te verwennen, maar ook zeker de  fijne collega’s en goede teamspirit. Samen delen we de passie voor en de ‘drive’ om het merk Kneipp te laten groeien en bloeien.  Als verantwoordelijke voor o.a. New Product Development krijg ik veel energie van de vrijheid om nieuwe concepten te bedenken, de marktpotentie te analyseren en deze vervolgens samen te voegen in een businessplan. Continue kijken op welke manier je het assortiment kunt optimaliseren en hoe je dit dan doorvertaalt naar de winkelvloer. Ook die dynamiek met sales en trade marketing spreken mij erg aan.  Als markteer ben je echt de spin in het web.

Bernard De Saedeleer, Nationaal Account Manager Belux
Vanuit België heb je 100% de steun vanuit de internationale Kneipp groep. Vlotte communicatie lijnen, competente collega’s met 'ondernemings-spirit' en natuurlijk een schitterend productassortiment. Dit alles resulteert in een gezonde en continue groei en het zorgt ervoor dat we een topservice kunnen bieden aan onze Belgische- en Luxemburgse klanten. 
Wat mij persoonlijk zeer veel voldoening geeft in mijn functie bij Kneipp? Welnu, dagelijks werk ik zeer zelfstandig op verschillende projecten en kan ik oplossingsgericht meedenken met klanten en collega’s. Het geeft mij een commerciële kick om op die manier een gezamenlijk succes te bereiken.

Meer informatie:

Werken bij Kneipp

Hoe is het om bij Kneipp te werken en een overzicht van eventuele vacatures.

Leer ons kennen

Vacatures

Heb je interesse in een baan bij Kneipp? Bekijk onze vacatures.

Kneipp vacatures

Waar staat Kneipp voor?

Kneipp handelt en produceert conform de filosofie van Sebastian Kneipp.

De Bedrijfsfilosofie van Kneipp

Waarom werken bij Kneipp?

Bevlogenheid krijg je niet alleen door hard te werken maar óók door de prettige omgeving om je heen.

Wat Kneipp jou te bieden heeft