Ontspan, want met de verzorgingslijn Balancing van Kneipp kun je de hele wereld aan. De stimulerende en tegelijk rustgevende eigenschappen brengen je meteen in balans. Om nog te zwijgen van de zachte, warme en kruidige patchouligeur. Tijd voor een patchoulipauze! 

Kneipp Balancing brengt lichaam en geest in balans
Kneipp Balancing kalmeert de zintuigen
Kneipp Balancing heeft een zachte en rustgevende geur.

Ontdek de kracht van de natuur.

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

PATCHOULI

Patchouli heeft een ontspannende geur en staat bekend om zijn kalmerende en aardende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt in aromatherapie om ontspanning te bevorderen, stress te verminderen en een gevoel van balans en welzijn te creëren.

Rest and relaxation are as necessary as work, and if one wants to be happy and healthy, one must keep them in balance.

Sebastian Kneipp

Dé Kneipp Balancing collectie

Ontdek de perfecte balans met de Kneipp Balancing lijn. Deze lijn bevat vier verschillende producten die je helpen om innerlijke rust en harmonie te vinden.

1. Douche - 200 ml

2. Douche foam - 200 ml

3. Body lotion - 200 ml

4. Massageolie - 100 ml

Wat is jouw favoriete product?

Kneipp combineert met de Balancing lijn het beste uit twee werelden: rust en energie. De zachte geur werkt rustgevend. Na een patchouli douche, bad of massage voel je je heerlijk ontspannen en op je gemak. Tegelijkertijd zorgt de stimulerende werking van patchouli voor een gevoel van ongeremdheid. Niet voor niets staat patchouliolie namelijk ook bekend als afrodisiacum!

Breng je lichaam en geest in balans.

TIPS & TRICKS

5-pijler filosofie: balans

Innerlijk balans: de sleutel tot gezondheid

Tips om goed voor jezelf te zorgen