Ontdek de kracht van de natuur met Kneipp Refreshing, de verzorgingslijn die mint en eucalyptus combineert voor een ongeëvenaarde verfrissende ervaring. Deze natuurlijke ingrediënten werken samen om je huid te hydrateren en te kalmeren, terwijl ze je zintuigen prikkelen met hun verkwikkende geur.

Kneipp Refreshing verfrist door de geur van mint en eucalyptus
Kneipp Refreshing is boosting en verzorgt en hydrateert je huid
Kneipp Refreshing is verkwikkend en verhoogt je energieniveau

Ontdek de kracht van de natuur.

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

EUCALYPTUS

Het heeft een verfrissende geur, kan de ademhaling bevorderen en kan verlichting geven bij spierpijn. Eucalyptusolie wordt gebruikt in aromatherapie, het heeft antiseptische eigenschappen en kan helpen bij huidverzorging. Het is ook een natuurlijke insectenafweermiddel.

MINT

Mint is een verfrissend kruid met een verkoelende werking en kan helpen bij het verlichten van hoofdpijn, misselijkheid en spijsverteringsproblemen. Mint heeft ook antiseptische eigenschappen en kan helpen bij het verbeteren van de ademhaling.

De natuur biedt ons alles wat we nodig hebben om gezond en gelukkig te zijn.

Sebastian Kneipp

Dé Refreshing collectie

Refreshing is één van onze langstlopende productlijnen, een echte signature Kneipp lijn! Het assortiment bestaat nu uit 8 verkwikkende producten:

1. Badolie - 100 ml | 2. Badkristallen - 600 gram

3. Badschuim - 400 ml | 4. Badbruistablet - 1 tablet

5. Douche - 200 ml | 6. Douche foam - 200 ml

7. Douche scrub - 200 ml | 8. Luxe geschenkset - 2 producten

Waar wij voor staan!

Ontdek de ultieme ontspanning met Kneipp Refreshing badkristallen. Laat je betoveren door de verkwikkende formule die zorgt voor een revitaliserende ervaring. Geniet van natuurlijke ingrediënten, hoogwaardige extracten en etherische olie die je huid intensief verzorgen en je spieren diep ontspannen.

Gun jezelf pure ontspanning en welzijn met de luxe van Kneipp Refreshing badkristallen. Herstel je energie en geniet van een rustgevend badmoment.

Verfrissing en positieve energie

TIPS & TRICKS

IJsbaden is gezond en wekt lichaam en geest op.

Hoe water de bloedsomloop stimuleert

Verkoudheidssymptomen? De exotische medicinale plant eucalyptus helpt