Klantenservice

Retourneren

Ben je niet tevreden met jouw bestelling? Je kunt de artikelen binnen veertien dagen zonder opgaaf van reden aan ons retourneren.


Voorwaarden ruilen en retourneren Kneipp webshop:


  • Je hebt het recht om zonder opgave van redenen en 14 dagen na de dag waarop je alle artikelen uit jouw bestelling hebt ontvangen, van de aankoop van één of meerdere artikelen af te zien.
  • Wanneer je van een aankoop af wilt zien, dien je dit binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de gehele bestelling aan Kneipp te laten weten.
  • Webshopartikelen kunnen alleen geretourneerd worden. Ruilen is niet mogelijk. Je kunt natuurlijk wel een nieuwe bestelling plaatsen als je een ander artikel(en) wenst te ontvangen.
  • Je krijgt alleen het volledige aankoopbedrag terug indien het artikel compleet is, in de originele staat/fabrieksverpakking voor zover redelijkerwijs mogelijk. Gebruik indien mogelijk de originele verzenddoos of een andere stevige verpakking.
  • Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Voor het beoordelen van verbruiksartikelen, zoals schoonmaakmiddelen, etenswaren en vloeistoffen, is het niet nodig om ze uit te pakken en gebruiken. Als je dit toch doet zijn deze artikelen niet meer verkoopbaar, en is de waardevermindering 100%. 


Retourprocedure:

1. Controleer of het artikel compleet, ongebruikt en onbeschadigd is. Giftsets kunnen alleen in zijn geheel retour worden gedaan.

2. Je kunt je retour aanmelden bij het e-mailadres info@kneipp.nl onder vermelding van je ordernummer, maar dit is niet verplicht. Je kan ook op iedere andere wijze binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de gehele bestelling aan Kneipp laten weten van de aankoop af te zien (bijvoorbeeld per post of e-mail). Hiervoor kun je gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar dit is niet verplicht. Je dient de niet-gewenste artikelen binnen 14 dagen nadat je van de aankoop hebt afgezien aan Kneipp te retourneren. 

3. Voeg de pakbon toe aan het retourpakket en vermeld op het pakket onderstaand retouradres:


Kneipp Benelux webshop

Vliegend Hertlaan 49

3526 KT Utrecht


De kosten voor het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.


4. Kneipp betaalt het gehele aankoopbedrag (exclusief retourkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Kneipp mag echter wel wachten met terugbetaling totdat we de retourzending hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt de goederen te hebben teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Wanneer je de gehele bestelling retourneert ontvang je ook de eventueel betaalde verzendkosten retour. Als je de gehele bestelling retourneert, ontvang je dus het totale aankoopbedrag terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering (verzendkosten) niet teruggestort. Terugbetaling vind plaats met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins met Kneipp bent overeengekomen.

5. Je dient de goederen direct, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Beschadigd of verkeerd geleverd product

Wanneer wij per ongeluk een verkeerd of beschadigd artikel hebben geleverd, maak dit dan zo snel mogelijk kenbaar via info@kneipp.nl zodat wij de klacht zo goed mogelijk kunnen behandelen.

Ben je misschien ook opzoek naar:

Heb je een vraag of een suggestie? Laat het ons weten.

Heb je een vraag waar je nog geen antwoord op hebt gevonden?