Wist je dat een uur per dag tijd aan jezelf besteden beter werkt dan de krachtigste vitamines? Als je vaak het gevoel hebt dat je tijd en energie tekort komt is het tijd voor meer me-time in je leven! 


Me-time geeft je meer energie, een beter humeur, meer creativiteit en een betere gezondheid. En met de Me-Time verzorgingslijn van Kneipp, versterk je dit effect en ervaar je elke dag een klein geluksmoment. 


 ✔ Laad op en kom tot rust ✔ Een momentje voor jezelf  ✔ Voor meer energie en balans

Voor minder stress en meer rust
Een momentje voor jezelf
Voor meer balans en energie

Ontdek de kracht van de natuur.

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

PATCHOULI

Patchouli heeft een ontspannende geur en staat bekend om zijn kalmerende en aardende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt in aromatherapie om ontspanning te bevorderen, stress te verminderen en een gevoel van balans en welzijn te creëren.

SANDELHOUT

Sandelhout heeft een warme en houtachtige geur en staat bekend om zijn rustgevende en ontspannende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt in aromatherapie om stress te verminderen, angst te kalmeren en de stemming te verbeteren.

Your mind will answer most questions if you learn to relax and wait for the answer.

William Burroughs

De Me-Time collectie

Geniet van tijd voor jezelf met de Me-Time verzorgingslijn. Het assortiment van deze geurlijn bestaat uit de volgende 5 producten met mystieke poederachtige geur van patchouli en sandelhout:

1. Douche foam 200 ml

2. Douchegel 200 ml

3. Badolie 100 ml

4. Body lotion 200 ml

5. Body crème 200 ml

Wat is Me-Time?


Me-time is tijd die helemaal, voor de volle 100% voor jou is. Die je helemaal aan jezelf mag besteden en mag invullen zoals jij dat wilt. Het hoeft niet altijd lang te duren; ook 5 minuten me-time zijn waardevol. Zo ontdek je de meest relaxte kant van jezelf.


Elke dag Me-Time ➜ Meer energie ➜ Meer overzicht ➜ Meer uit je handen ➜ = Winst!

Zorg goed voor jezelf met Kneipp

TIPS & TRICKS

Ken je journaling? Deze oefening kan je helpen met stress

Tips om goed voor jezelf te zorgen

Mindfulness meditatie als anti-stress hulpmiddel