De collecties van Kneipp

COLLECTIES

Elke Kneipp collectie is als een reis door de natuur, waarbij zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en aromatische composities een unieke ervaring bieden voor lichaam en geest. Ontdek welke collectie het beste bij jou past. 

BODY & MIND BALANCE

De Body & Mind Balance collectie helpt om de balans te herstellen. Deze complete lijn van verwenproducten heeft een bijzonder 'balancerend' effect: het geeft nieuwe energie of juist meer rust, afhankelijk van wat jij nodig hebt op dat moment. 

ONTDEK BODY & MIND BALANCE

ME-TIME

Met de Me-Time collectie kun je je nog beter ontspannen door de mystieke, poederachtige geur van patchouli en sandelhout. Tijd om tot rust te komen.

ONTDEK ME-TIME

RELAXING

De Relaxing collectie brengt rust en ontspanning in je dagelijkse routine. Met kalmerende etherische lavendelolie creëert het een serene sfeer die stress vermindert en een gevoel van welzijn bevordert.

ONTDEK RELAXING

REFRESHING

Ontdek de kracht van de natuur met de Refreshing collectie. De verkwikkende geur van mint en eucalyptus verfrist lichaam en geest.

ONTDEK REFRESHING

SOFT SKIN

Ontdek onze Soft Skin collectie met een subtiele bloemige ondertoon, dankzij de amandelbloesem. Deze lijn is zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid.

ONTDEK SOFT SKIN

GOODBYE STRESS

Ontdek onze Goodbye Stress collectie. Met de verfrissende geuren van natuurlijke etherische rozemarijn- en watermuntolie zet je stress om in positieve energie.

ONTDEK GOODBYE STRESS

BEAUTY SECRET

Ervaar een moment van pure luxe met de Beauty Secret collectie. Ontdek het geheim van pure schoonheid. Met vier bijzondere natuurlijke verwenoliën voor een ongekend zachte huid.

ONTDEK BEAUTY SECRET

GOOD NIGHT

De Good Night collectie zorgt voor een goede ondersteuning van je nachtrust. De warme houtachtige geurbeleving van alpenden en amyris biedt ondersteuning om je hoofd tot rust te laten komen, waardoor jij beter in slaap valt en de volgende ochtend weer fris wakker wordt.

ONTDEK GOOD NIGHT

SILKY SECRET

Dompel jezelf onder in de betoverende geur van Silky Secret en laat je huid en geest verwennen met de zijdezachte producten.

ONTDEK SILKY SECRET

BALANCING

Met de Balancing collectie kun je de hele wereld aan. De stimulerende en tegelijk rustgevende eigenschappen brengen je meteen in balans. Om nog te zwijgen van de zachte, warme en kruidige patchouligeur.

ONTDEK BALANCING

MUSCLE RELAXATION

Laat de Muscle Relaxation collectie je begeleiden op een reis naar welzijn en vitaliteit, terwijl je geniet van de kracht van Arnica.

ONTDEK MUSCLE RELAXATION

FAVOURITE TIME

Laat je verrassen door de Favourite Time collectie met kersenbloesemextract. De geur is geïnspireerd op de mooiste tijd van het jaar.

ONTDEK FAVOURITE TIME

PURE HARMONY

Ervaar de Pure Harmony collectie met sinaasappelolie en lindebloesemextract. Geniet van een rustgevend moment met een zachte kalmerende geur die je weer in balans brengt. 

ONTDEK PURE HARMONY

NEW ENERGY

De New Energy collectie zorgt voor een gevoel van nieuwe energie! De kruidige geur van rozemarijn activeert en verfrist.

ONTDEK NEW ENERGY

MUSCLE SOOTHING

Laat de Muscle Soothing collectie je spieren verkwikken. Met waardevolle etherische oliën van jeneverbes, wintergroen en rozemarijn.

ONTDEK MUSCLE SOOTHING

KNEIPP MEN

Ervaar de krachtige en frisse geuren van de Kneipp Men collectie. Deze mannenverzorgingslijn is samengesteld met natuurexpertise en op de haar- en huidbehoeften van de man.

ONTDEK KNEIPP MEN

NATURE KIDS

De Kneipp Nature Kids collectie is speciaal ontworpen voor de gevoelige baby- en kinderhuid. Deze verzorgingslijn heeft een verzorgende milde formule.

ONTDEK NATURE KIDS

ARNICA HEALTH

Ontdek alle producten voor schouders, rug, spieren en gewrichten.

ONTDEK ARNICA HEALTH