Kneipp Benelux

Medewerkers aan het woord

Afbeelding zonder naam

Elke Spoelders, Regio Manager BeLux

Wat voor mij zo boeiend en aangenaam is om voor Kneipp te werken zijn zeker en vast de geweldige producten op natuurlijke basis. Het ruime assortiment en de talrijke lanceringen maken dat er voor ieder wat wils is. Als regio-verantwoordelijke merk ik dit ook bij mijn klanten met wie ik ondertussen een goede band heb opgebouwd. Ondanks het feit dat ik altijd onderweg ben heb ik een fijne band met mijn collega’s, we bellen of mailen elke dag. Met veel plezier ben ik het gezicht van Kneipp, nu en in de toekomst.

Afbeelding zonder naam

Rick Groeneweg, Sales Director Kneipp Benelux 

Kneipp is een merk met een lange termijn visie en bestaat al meer dan 125 jaar. Om het merk te laten groeien maken we vaak snelle besluiten om onze doelen te bereiken voor lange termijn. Dit houdt in dat we soms “nee” moeten zeggen tegen kansen die alleen effect hebben voor de korte termijn. In dit opzicht zijn wij anders dan veel andere merken in de personal care markt. Wat ik persoonlijk erg waardeer aan Kneipp is de internationale samenwerking met ons hoofdkantoor in Duitsland en de andere Kneipp landen. Dit is de sleutel van ons succes. De interactie van Kneipp Benelux met onze business partners om samen de business uit te bouwen, geeft me enorm veel energie. Tevens zorgt onze “agile” manier van werken bij Kneipp Benelux ervoor dat iedereen binnen het team ideeën kan aandragen die tot uitvoer kunnen komen, en die de Kneipp consumenten kunnen beïnvloeden in de Benelux en ver daarbuiten. Met een aantal Benelux ideeën is dat wereldwijd realiteit geworden! Tot slot is werken bij Kneipp uitdagend omdat we met z’n allen actief zijn in een competitieve en innovatieve markt.

Renske Sprakel

Renske Sprakel, Senior Product Manager

Wat maakt werken bij Kneipp voor mij zo leuk? Op de eerste plaats natuurlijk de heerlijke producten om jezelf of iemand anders mee te verwennen, maar ook zeker de fijne collega’s en goede teamspirit. Samen delen we de passie voor en de ‘drive’ om het merk Kneipp te laten groeien en bloeien. Als verantwoordelijke voor o.a. New Product Development krijg ik veel energie van de vrijheid om nieuwe concepten te bedenken, de marktpotentie te analyseren en deze vervolgens samen te voegen in een businessplan. Continue kijken op welke manier je het assortiment kunt optimaliseren en hoe je dit dan doorvertaalt naar de winkelvloer. Ook die dynamiek met sales en trade marketing spreken mij erg aan. Als markteer ben je echt de spin in het web.

Bernard de Saedeleer

Bernard de Saedeleer, Nationaal Account Manager Belux

Vanuit België heb je 100% de steun vanuit de internationale Kneipp groep. Vlotte communicatie lijnen, competente collega’s met 'ondernemings-spirit' en natuurlijk een schitterend productassortiment. Dit alles resulteert in een gezonde en continue groei en het zorgt ervoor dat we een topservice kunnen bieden aan onze Belgische- en Luxemburgse klanten. 

Wat mij persoonlijk zeer veel voldoening geeft in mijn functie bij Kneipp? Welnu, dagelijks werk ik zeer zelfstandig op verschillende projecten en kan ik oplossingsgericht meedenken met klanten en collega’s. Het geeft mij een commerciële kick om op die manier een gezamenlijk succes te bereiken.

Dit vind je misschien ook interessant:

Bekijk alle openstaande vacatures bij Kneipp Benelux

Werken bij Kneipp Benelux